ANNONS

ANSIKTE, KROPP & HÅR

/

DSCF7403
kropp

Jag vill bara tipsa om mina favoriter som jag använder VARJE dag! (Eller hår-krämen använder jag ju bara när jag tvättat håret).. Varje kväll tvättar jag ansiktet med denna mjuka, milda Cleansing Gel från Björk & Berries, den är så skonsam och torkar inte ut huden som många andra cleansing produkter gör. Varje dag använder jag DENNA underbara ansiktsolja från Weleda (ni vet ju att jag älskar Weleda!).
Till både kroppen och håret använder jag produkter från Björn Axén. Deras body lotion med doft av apelsin är min favvo, den innehåller även ekologisk Aloe Vera vilket som är toppen nu när man är ute mycket i solen. Den ger nästan en svalkande effekt. Ni hittar den HÄR!
Ok, nu till håret. Jag har tänkt lääänge att jag ska skriva ett ordentligt och långt inlägg om min hår-rutin. Jag får ofta frågor om hur jag gör med mina lockar – lovar att sätta ihop ett bra inlägg med mina favorit produkter (tro mig, jag har testat alla haha) när jag får tid! Men, om jag ska rekommendera EN produkt som jag (och mitt hår) älskar så är det denna Styling Cream från Björn Axén! Tvätta håret, ha i krämen medans håret fortfarande är blött, och låt det självtorka. Både jag och Viktor använder denna kräm till våra lockar och älskar den!
KRAM!

Inlägget innehåller köplänkar. 

1
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00