ANNONS

KORSDRAG & VÄRMESLAG

/

DSCF7423

Hur har ni det i värmen kära ni!? Fler än vi som blir slöa, klibbiga, irriterade? Ok, för det första – nej man ska inte klaga på värmen, MEN just igår var det faktiskt det enda vi gjorde.. Vår lägenhet i stan blir varm som en gryta och när det inte blåser på vår lilla innergård så blir det omöjligt att ens få till ett korsdrag även om vi öppnar alla fönster vi har.. DÅ är det inte jättekul med 31 grader och en liten varm Elliot. Jag tyckte så synd om honom igår, varje gång han skulle försöka somna så gnällde han bara och var helt klibbig på hela kroppen och håret helt blött i nacken.. Till slut fick jag bära honom och lägga kalla handdukar på hans rygg och nacke, sen somnade han på mitt bröst.. Varje gång han vaknade så la jag en ny kall handduk på hans panna och huvud och då somnade han om igen. Stackarn..

hot
Det är så jobbigt när de är så små och man blir ju livrädd att de ska få värmeslag! Kändes nästan som jag själv var på väg att få det igår. Well, vi kör på med kalla handdukar, frusen mango och banan, kallt vatten (när han leker själv med sin vattenflaska hamnar halva på hans kropp och typ halva i munnen), varje kväll i tre dagar nu så har vi tagit en sval dusch innan läggdags och ser till att han får i sig mängder av vätska (både bröstmjölk och ersättning). Just idag rör sig vinden lite så vi har ett uuuunderbart korsdrag i hela lägenheten.
Jag fick en del grymma tips igår på min instagram när jag la ut en bild på en varm Elliot med handduk på huvudet. Ni får gärna komma med fler tips här också! KRAM och DRICK MYCKET VATTEN!!

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00