ANNONS

YOYO

/

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Några dagar innan jag skulle resa själv med Elliot till Skåne köpte vi en resevagn. Jag behövde en liten, nätt, smidig och inte för tung vagn som jag även skulle kunna ha som handbagage. Efter en del turer till Babyshop och att ha läst på och kikat på säkert 15 videos på youtube där de jämför resevagnar hit och dit så bestämde vi oss för en Babyzen – YOYO+.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tror inte vi skulle kunna vara mer nöjda! Den är så enkel att fälla ihop och fälla upp, det ser nästan ut som ett trolleri trick och går på 3 sekunder. Dessutom kan jag fälla upp den med bara en hand!
Eftersom Elliot var lite mer än 4 månader när vi köpte den, och liggdelen är rekommenderad upp till 6 månader så köpte vi sittdelen direkt. Den funkar bra, jag önskar dock man kunde fälla ner den helt så han ligger plattare när han sover, men han har nog vant sig nu.. Han sover som en stock i den. Suffletten har UV skydd och ger bra med skugga, när vi dock letade efter ett parasoll för att även skugga fötterna helt så var de slutsålda – får bli ett sånt snart.

vagn
Under vagnen finns lagom med förvaring för en väska, badlakan, vattenflaska.. Det finns även ett fack med dragkedja bak på suffletten så man kan ha sin plånbok och mobil nära till hands.
Vagnen är lätt att köra och styra, den känns stabil dock lite väl skakig på kullersten, men det verkar inte störa Elliot ett dugg. Jag orkar dessutom lyfta hela vagnen med honom i den upp och ner för trappor och ut på stranden (man ska ju helst inte rulla vagn i sand) helt utan problem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helt ärligt – funderar ni på resevagn är denna vagn ett sjukt bra val! KRAM!

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00