ANNONS

DET STORA BLÅ

/

DSCF7330 (1)
DSCF7340

Havet här är så klart och en sån otroligt vacker blå färg så det går knappt att beskriva! Skönt och svalkande är det också, vilket behövs i dessa 37 grader.. Det känns som om jag inte kommer komma in i semester-modet på samma vis som jag alltid gjort förut (innan Elliot). Även om jag njuter big time av sol och bad så är det svårt att slappna av helt och koppla bort med en podd i öronen eller en bok.. Man har liksom alltid ett öga på honom. Och när han väl slumrar en stund på stranden vill jag oftast bada själv, dricka en kaffe, slö-surfa lite och sedan vaknar han igen och då är det full fart. Jag packade ner både min yogamatta och en bok till denna semester – helt onödigt märker jag nu. Har inte hunnit öppna boken och faktiskt inte ens orkat rulla ut yogamattan någon tidig morgon.. Well, allt har sin tid antar jag. KRAM!

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00