ANNONS

CALA MONDRAGO

/

DSCF6897
IMG_1246
beach
DSCF6911
DSCF6947
DSCF6980
IMG_1189

Åh vad den här veckan har gått fort – FÖR FORT! Vi har det så himla skönt och har varit på stranden två dagar och badat, Elliot tycker det är så himla kul att bada, han bara njuter. Han sover så gott i tältet på stranden, äter mosad banan och suger på sina fötter. Stranden vi åkt till ligger i Mondrago Naturpark och är så fin, det finns även en grym restaurang längst bort på stranden med helt magisk tapas!

Jag kan säga det att UV-dräkten vi köpte till Elliot har gjort succé på stranden. Spanjorerna kallar honom för ‘leo-ninio’ och bara ler när de ser honom. Haha, undra vad han kommer tycka om denna UV-outfit själv när han blir äldre. Både hans hatt och dräkt är från Mini Rodini.
Idag ska vi bara hänga vid huset och bada i poolen. KRAM!

0
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00