ANNONS

KLÄNNINGSÄSONGEN

/

DSCF6385
kappahl
DSCF6399
DSCF6427

Hej godingar! Som ni märker är jag vääääldigt glad över att klänningsäsongen är igång, jag älskar ju att klä mig i härliga långa sommarklänningar.. Här kommer ett till REA tips! Ännu en underbar klänning som jag hittat på REA – denna gång på KappAhl, ni kan hitta den HÄR! Det är ju alltid lite extra kul när man hittar något för halva priset, visst håller ni med??
Jag och Viktor (och Elliot) har haft två riktiga fix-dagar, är helt slut faktiskt.. Vi har tvättat, städat, packat – eller ja, börjat packa, handlat allt etc.. Det är ju lite mer att tänka på när vi nu sa vara borta en vecka på Mallis med lillen. Men tror vi har koll på allt nu. Hehe! Imorn kl05 på morgonen går planet till Mallis och en vecka med sol, bad, sangria och stränder. KRAM!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00