ANNONS

YSTAD I MITT HJÄRTA!

/

IMG_9263
Min mamma är från Skåne, hon kommer från Tomelilla och som barn spenderade hon somrarna i bla. Ystad. De senaste fem åren har hon hyrt en liten mysig stuga i Ystad och är där nästan en hel månad varje sommar.  I år åkte jag och Elliot ner för att hälsa på några dagar, vi lyckades pricka in fem dagar med sol och värme – helt magiskt!

sk1
IMG_9227
IMG_9241
Det tog någon dag för Elliot att bli van vid den nya resevagnen, men till slut kunde han komma till ro i den. Så mysigt att se honom sova gott till ljudet av vågorna på stranden.

IMG_9341
IMG_9393 (1)
Det går inte fort att promenera runt i Ystad med mig kan jag säga.. Alltså, det är SÅ vackert!! Alla stockrosor, rosor som klänger på husväggar och vackra färger – haha min mobil är FULL av bilder på alla blommor!

IMG_9361
IMG_9412
sk3
Vi var på stranden varje dag. Mamma har en del släkt och vänner som bor i Ystad – så mysigt att träffa alla igen! Och hörni, i Ystad finns också VÄRDENS GODASET WIENERBRÖD. Ni bara MÅSTE äta ett om ni någonsin befinner er i Ystad. Fritidsbaren vid stranden bakar de godaste wienerbröden ever med samma recept sedan 60-talet!

IMG_9536
IMG_9971
mammafödelsedag
Mammas födelsedag firades med drink och middag på Grändens Mat – sååå himla gott och trevligt! 

sk4
ystad
Helt underbara dagar i Skåne – Elliot trivdes i skåneluften kan jag lova! Åh nästa år ska vi stanna längre har jag bestämt! Då kan Elliot springa runt på stranden och äta glass (eller wienerbröd), och bada i havet.. KRAM!

skåne

0
28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00