ANNONS

MIDSOMMAR

/

IMG_8816
DSCF5985
2C7555DA-DF55-48C3-9668-001B32BA61AA-9756-000005AF116F7B0F
mids
IMG_8830
DSCF6038
bonnie1
DSCF6067
DSCF6078
ellio
DSCF6092

Heej godingar! Hoppas ni alla haft en magisk midsommar! Vi firade  hos goda vänner som precis flyttat in i sitt nya hus i Älvsjö – åh så härligt det var med fint väder och att kunna springa runt barfota i deras trädgård. Hörni, vad underbart det verkar vara med eget hus, har inte riktigt tänkt i de banorna innan, men blev riktigt sugen efter dagen hos Tessan och Pettan! Vi grillade, Tessan lagade rabarberpaj med rabarber direkt från trädgården, vi gosade med Bonnie och Elliot under äppelträden, dagen gick FÖR fort!
Mot kvällen märkte vi utslag på lille Elliot.. Han hade fått samma utslag kvällen innan men då trodde vi det var värmeutslag och de försvann nästan helt efter en sval dusch med mig. Men nu kom de tillbaks och fler och värre än i torsdags.. Det flammade upp och ner, kom och gick och kliade. Stackarn. De började i hårbotten och sedan rörde sig ner på pannan och runt ögonen. Då testade vi faktiskt KRY (appen) för första gången och fick superbra hjälp. Läkaren vi fick prata med var övertygad om att det var nässelutslag. Nässelutslag kan man få av en allergisk reaktion mot mat, medicin eller något annat man inte tål. Så svårt att lista ut varför han fick det, och så svårt att slappna av när man såg att han tyckte det var jobbigt och när de flammade upp som värst. Men redan dagen efter var de helt borta som tur är!! KRAM

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00