LUNCH WITH A VIEW

 

5A1A6501
ak
5A1A6677
5A1A6685
5A1A6737
5A1A6744
5A1A6963

Igår var jag och Elliot på lunch med Akademikliniken som presenterade deras senaste produkter! Känns som jag fick lära mig allt om pigmentfläckar, hudceller och hur otroligt viktigt det är med FUKT!! Så intressant. Man fick även testa deras magiska nya Body peel på plats – den har tre olika storlekar på de små kornen och var så skön! Har tänkt att jag ska göra en ordentlig peel på hela kroppen innan man börjar sola nu i sommar. Då får man bort alla döda hudceller och färgen håller längre! Tips, tips!!

Igår var ju även Viktors födelsedag, så efter lunchen möttes vi upp på stan för ett glas bubbel innan kvällens överraskning. Mer om det i nästa post. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..