GRATTIS ÄLSKLING

 

IMG_8615
IMG_8622
Igår fyllde min älskling 35 år! Jag älskar att fira hans födelsedag! Dagen började med våfflor på sängen, paket och gos med Elliot som undrade vad jag gjorde som sjöng klockan 6.30 på morgonen haha!

IMG_8623
Under dagen hade vi en del jobb och planer åt olika håll, men när vi sen sågs hemma tog det inte lång tid innan Elliots morfar (barnvakten) kom och vi kunde hoppa in i en Bzzt och rulla bort till Blique by Nobis. Det var en helt perfekt kväll för en drink på takbaren!

IMG_8695
IMG_8659
Vilken utsikt! Första gången för oss båda på Blique, men inte den sista!

bboy
bday
IMG_8731
Vi åt så gott och hade nog kunnat sitta kvar hela natten, men såklart måste vi hem till lillen och morfar. Åh vad viktigt det känns att få lite egentid med Viktor, bara han och jag. Känns precis som innan vi fick barn men ändå inte.. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..