BE WILD

 

IMG_8429
IMG_8399
IMG_8500
22
IMG_8503
sun
222
sunday

Åh, ni som läste mitt förra inlägg vet ju att lördagen blev en skitdag (men med ett lyckligt slut hehe).. Söndagen blev helt magisk! Vi tog en Aimo till IKEA, handlade det vi behövde och sedan åkte vi hem till min pappa i Duvbo där vi hängde hela eftermiddagen och kvällen. Så mysigt att få vara ute i trädgården, mysa med Elliot som älskar att vara utomhus och grilla till middag. Vi grillade lax och åt en god sallad till. Alltid så härligt att komma hem till mitt barndomshem. KRAM!

 1. Moa skriver:

  Håller med föregående! Varifrån kommer dina fina skor?

  Moa

  1. Åh tack snälla <3

   Skorna är från Twist & Tango 🙂 Så bra sommarsko!

   Kram

 2. Elinor skriver:

  Dör för din stil Emma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..