SKITDAG OCH CHAMPAGNE

 

skitdag

Hej! I lördags kände jag att jag var redo för att boka en one-way ticket till en öde ö. Solen sken, och jag och Viktor hade en massa planer, vi skulle iväg tidigt till IKEA, köpa det som behövdes för att laga vår trasiga garderob, fixa lite hemma, sen kanske åka ut till pappa i Duvbo och grilla. INGET blev av. Hela dagen gick ut på att försöka få Elliot att bajsa. Ok, sorry nu om ni inte vill läsa om detta, men om du är förälder eller kommer bli det någon gång i ditt liv så kommer du garanterat kunna relatera. Elliot hade alltså inte gjort ‘number two’ på 8 dagar och han var SÅ JOBBIG. I repeat.. SÅ. JOBBIG! Inte nöjd alls förutom när han ammades eller sov. Han bara sparkade, flaxade med armarna, skrek, grät, gnällde. Ja, hela dagen fick liksom bli inställd, man kan ju liksom inte göra nått med lillen när han mår så. Det är ju så synd om honom, och man vill ju göra ALLT man kan för att hjälpa honom! Så.. Vi gick till ICA och köpte messmör och till Apoteket och köpte på oss en massa Windis (pysventiler). Vi hängde en stund i Tegnerlunden när Elliot sov och fick en timme sol, sedan hem och jag gav mig f*n på att nu skulle han få komma till skott. Efter ca.15 min ben-gympa, 2 Windis och en massa peppande kom det ÄNTLIGEN! Och hjälp vilken bajsfest det blev! Herregud. Jag fick slänga min klänning i tvätten och duscha av mig helt och hållet när vi var klara. ”Nä, nu öppnar vi en flaska Champagne” sa Viktor och räddade dagen! Åh vad jag älskar honom! Helt rätt! Man ska fira de ‘små sakerna’ i livet! Glöm inte det! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..