BRÖLLOP I BÅSTAD

 

e4
b1
I fredags var jag och Viktor på bröllop i Båstad, min fina vän Emelie gifte sig med sin Karl. Det var även första resan, första natten, UTAN Elliot. Allt kändes toppen och vi lämnade Elliot i Stockholm med sin mormor, det var först när jag skulle pumpa första gången som paniken kom. Det funkade inte. Pumpen ville inte suga. Paaaanik, jag hade missat en del till pumpen som gjorde att den inte funkade. Svettet rann, tårarna rann, och Viktor sprang till närmsta apotek med de hade inga pumpar. Jag fick handpumpa (som gör så j*vla ont!) så gott jag kunde och la ut en story på instagram där jag bad om hjälp! Åh, fick så mycket hjälp och tips och det visade sig att en till nybliven mama som skulle på samma bröllop hade med sig en likadan pump som jag kunde låna! THANK GOD! Annars hade mina bröst nog exploderat under middagen..

e6
Vi gjorde oss i ordning och åkte dubbeldeckare till Hovs kyrka i Båstad där vigseln skulle ta plats.. 

b2
e9
DOM SA JA!!! Vackraste brudparet Emelie och Karl, så så så mycket kärlek!! Så drömmigt, så romaniskt, inte ett öga tort.. 

e10
e11
b3
Efter vigseln åkte vi vidare till vackra Norrvikens trädgårdar, där det bjöds på bubbel, mingel, en helt otrolig middag, massa kärleksfulla tal och sedan dans hela natten lång!

e14
e15
e16
b4
e19
e26
e21
e27
Var såklart tvungen att pausa då och då för att pumpa!

b5
e29
e23
e22
Efter timmar på dansgolvet kände vi (småbarnsföräldrar hehe) att det ändå vore skönt att hinna sova en stund innan vi skulle upp och flyga hem morgonen efter! Jag var ju också tvungen att sätta klockan på 5.30 för att gå upp, ställa mig i duschen och handpumpa.. Uh inte jättekul, men det gjorde mycket mindre ont i en varm dusch!
Så, hur gick det att vara utan Elliot en natt? Jo men utmärkt! Många sa ‘NJUT, ÅH VAD SKÖNT’ men riktigt så kände jag inte.. Det kommer jag nog göra när han är närmare 1 år kanske. Men det var heller inte jobbigt att lämna honom. Det var liksom bara mitt emellan, jag visste att han hade det toppenbra, vi hade det helt underbart och det var ju bara EN natt. Men jag kan säga det att när jag satt på planet hem, då saknade jag honom så in i… Då var det nästan svårt att hålla tillbaks tårarna, men då var det ju så nära också! Jag skulle ju SNART få dofta på honom och pussa på honom! Vi kom hem till en liten sovande kille som sedan vaknade med ett stort leende!

e2
e1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..