LITTLE ROOMIES

 

_89A4965

Foto: Emma Svensson

_89A4993

Foto: Emma Svensson

_89A5002

Foto: Emma Svensson

_89A5003

Foto: Emma Svensson

hemtex1
_89A5197

Foto: Emma Svensson

_89A5240

Foto: Emma Svensson

hemtex2
_89A5345

Foto: Emma Svensson

_89A5367

Foto: Emma Svensson

_89A5457

Foto: Emma Svensson

I tisdags var jag och Elliot på lanseringen av Little Roomies, Hemtex nya barnkoncept. Det kändes lite som om man kommit till Alice i underlandet på riktigt.. Tur att de hade bäddat en massa gosiga sängar för Elliot var helt slut när vi kom dit så han fick ta en liten lur och testa ett av de fina bäddsetten. Åh hörni vad jag längtar efter en större lägenhet nu så Elliot kan få ett eget rum. Blev SÅ inspirerad av alla vackra textilier, mysiga print och fina färger!!
Imorn flyger jag och Viktor till Båstad – vi ska på bröllop och lämnar Elliot med mormor över natten. Det blir första natten utan honom sen han föddes. Känns lite både och… Skönt, men vet att jag kommer sakna ihjäl mig! KRAM!

Bilder av Emma Svensson

  1. Elinor skriver:

    Älskade Emma, du är så piffig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..