ANNONS

SOMMARLUNCH MED CUBUS

/

A00A8474
A00A8564
A00A8510
cubus1
A00A8641
A00A8506
cubus2
A00A8606

Sommar, sommar, sommaaar!! Så härlig och somrig känsla på lunchen igår med Cubus. Haha det syns så tydligt på bilderna tycker jag! Fotade gjorde bästa Angelica Swanström. Cubus presenterade deras nya fina sommarkollektion.
Elliot var såå trött precis när vi kom fram till Fåfängan där eventet var, så han somnade precis innan vi skulle sätta oss och äta – peeerfect timing!!! Det är både mysigt och ibland lite jobbigt och omständigt att ha med älsklingen på luncher etc. men man får bara anpassa sig och jag tänker alltid att det liksom är en bonus om jag kan sitta ner och njuta av det som bjuds, vilket jag kunde göra igår!
HUR HÄRLIG ÄR INTE DEN SISTA BILDEN?? Sååå mycket glädje i en och samma bild, och tänk att lilla Elliot är med i mitten, omringad av dessa grymma kvinnor jag känner! Magic!! KRAM!

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00