ANNONS

SNABBSPOLNING GENOM HELGEN

/

Hej godingar, hoppas ni mår bra och att ni haft en lika bra helg som jag. Min helg har nämligen varit den bästa på länge. Jag tänkte jag skulle snabbspola igenom helgen här med lite bilder, såklart kommer jag skriva mer om Elliots dop senare (som även var helgens höjdpunkt if you ask me hehe!).
Fredag, efter att ha sprungit runt på stan med min kära mor och beställt ballonger, cupcakes och tårtor inför söndagens dop så landade vi på Sensum med Viktor och Elliot för att vänta in Viktors syster och man som kört från Tjörn.

IMG_7034
fredag1
Elliot och hans underbara faster! Vi njöt av en grym middag och kvällen slutade ganska tidigt med ersättning och churros!

IMG_7074
Lördag, efter att ha stressat runt på stan för att fixa, handla, och hämta allt inför dopet så mötte jag upp Viktors bror med familj för att ta tuben ut till pappa i Duvbo. Där hade även Viktors mamma och sambo anlänt som också kört tidigt på morgonen från Västkusten. Viktor lagade en MASSIV paella – vi blev totalt 14 pers och 2 barn (och en bebis)! Så himla kul! Åh vad jag älskar att umgås med familj, skratta och äta gott tillsammans.

lördag
ulrika
Kvällen slutade på ABSOLUT BÄSTA TÄNKBARA VIS: Med en bajsfest!!! HALLELUJA! Okej, sorry om det blir lite väl mycket info nu, men Elliot kan vara på väldigt gnälligt humör när det gått sådär 4-5 dagar utan en bajsblöja (tydligen helt normalt ändå att vissa bebisar bara bajsar en gång i veckan). Men jag vet att om han bajsar så blir nästa dag alltid heeeelt magisk. Han blir lugn, inget magknip, inget gnäll. Harmoni helt enkelt. Så ni kan ju bara tänka er min lättnad och lycka när det brakade loss som tusan hemma hos pappa på kvällen innan dopet! YAAAS!

IMG_7119
Söndag, Elliots dopdag! Vi var uppe med tuppen för att gå till Miss Clara hotel (där vi skulle ha mottagningen efter dopet) för att pynta och göra i ordning! Haha som ni ser på bilden så ser det ut som om jag typ går i sömnen. Mamma mötte oss på plats och hade hämtat ut tårtorna på bageriet. Efter att vi fixat å trixat inför mottagningen gick vi hem för att bara hålla Elliot nöjd. Det var liksom det som var mitt fokus. Han skulle få mat, sova, gosa och inte känna av min nervositet som började komma.. Hehe, ja, lite pirrigt med dop ändå!

dopd
Vi gjorde oss i ordning och promenerade till Adolf Fredriks Kyrka där Elliot döptes..
dop
dopE
Haha ÄLSKAR denna bild på mig och Elliot – den liksom beskriver hela känslan på mottagningen. Jag skriver inte så mycket mer om dopet nu, jag ska invänta lite fler bra bilder och vill sammanfatta hela denna magiska dag.

IMG_7158

Söndag kväll avslutades med en helt underbar middag på Pastis i Gamla stan med Viktors familj. Jag och Viktor som inte hade ätit mat sedan frukost var mer än nöjda kan jag säga! Det var verkligen ett perfekt avslut på en perfekt helg..
Som sagt, fler bilder från dopet inom kort! KRAM!!

1
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00