TACK!

 

rynefelt_twisttango_190529_033

Foto: Rebecka Rynefelt

t1
rynefelt_twisttango_190529_059

Foto: Rebecka Rynefelt

rynefelt_twisttango_190529_144

Foto: Rebecka Rynefelt

t2
rynefelt_twisttango_190529_167

Foto: Rebecka Rynefelt

Lite härliga bilder från eventet i Twist & Tango butiken i onsdags. Det blev en lyckad kväll med mingel och shopping till förmån av organisationen Kvinna till Kvinna! Tack till alla som kom förbi!

Hehe ja som ni ser så har jag nu ett handledsskydd som stöd på min högra handled.. Elliot blir ju bara tyngre och tyngre och jag har fått SÅ ont.. Det känns ungefär som om min handled är helt rostig. Det enda som hjälper är ju att INTE belasta armen/handen alls…. YEAH, ok.. Lättare sagt än gjort. Aja, det kommer bli sjukgymnast så fortsättning följer. KRAM!

Bilder: Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..