STOLT MAMMA!

 

twisttango_rynefelt_190426_051

Foto: Rebecka Rynefelt

tt1
twisttango_rynefelt_190426_146

Foto: Rebecka Rynefelt

tt2

Jag är så stolt att få fronta Twist & Tangos senaste kampanj i samarbete med organisationen Kvinna till Kvinna. 20% av ditt köp går direkt till Kvinna till Kvinnas arbete i att stötta kvinnors rättigheter. Kvinna till Kvinna fins för att ge kvinnor en röst. I världens krig och konflikter utsätts kvinnor för våld och övergrepp och världen är fortfarande lång ifrån jämställd. Läs mer HÄR!
Twist & Tango är en av mina favoriter som ni vet, jag hittar ALLTID en massa snyggt hos dom! Just nu längtar jag efter lite varmare väder igen så jag kan glida runt i den här klänningen och min nya vita jeansjacka!

IKVÄLL I DERAS BUTIK PÅ GÖTGATAN 9 MELLAN KL.17-19 KOMMER BL.A. JAG VARA PÅ PLATS FÖR ATT GE STYLING TIPS! KOMSI KOMSI! KOM OCH MINGLA, SHOPPA LOSS OCH GE STÖD TILL KVINNOR I VÄRLDEN!

Foto: Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..