ANNONS

MIN FÖRSTA MORS DAG!

/

IMG_6756
IMG_6813
IMG_6457
IMG_6798
IMG_6805

Godingar! Sorry för dålig uppdatering här på senaste.. Ibland är det svårt att hinna med helt enkelt, och jag har fått en inflammation i min högra axel och handled (burit för mycket på Elliot) så det värker i handen när jag skriver på datorn eller mobilen.. Men, jag vill berätta om min första Mors dag! Åh så mysigt det var att bli firad av mina killar! Dagen började med pannkakor till frulle – MIN FAVVO! Sen gick vi och la oss igen, vilade och gosade med Elliot. Sedan gick vi och röstade, VIKTIGT!! Och sedan skulle vi på en promenad sa Viktor men då lurade han mig bort till Sturehof där han hade styrt upp en sen lunch med två av mina vänner. Precis vad jag behövde, lite egen tid med tjejerna! Jag tycker att varje dag borde vara mors dag. Eller hur!? KRAM!

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00