LEO-MAMA

 

IMG_6440
Untitled leo
IMG_6426

Kär i min nya jacka! Jag har ju alltid älskat leo, det började med hela Spice Girls eran och jag var såklart alltid Mel.B som var leo-queen!! Denna jacka är från & Other Stories och kommer bli helt perfekt i vår/sommar. Ni kan hitta den HÄR! (Eller på 50% rea i butiken på Biblioteksgatan!!)
Tror vi har haft BÄSTA natten ever med Elliot sedan han föddes hehe! Han sov som en stock först från 21-03, sen vaknade han och ville amma, sedan somnade han om från 3.30-6.30! Haha ni kan tro jag är pigg idag – vilket passar super eftersom vi ska promenera ut till Rosendal på Djurgården för en lunch med Weleda! Can’t wait! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..