ANNONS

ATT VÄNDA EN DÅLIG DAG TILL EN BRA DAG

/

IMG_6156
IMG_6002
IMG_6119
1
IMG_6133
2
IMG_6161
IMG_6180
IMG_6192 (1)
3
IMG_6213

Igår hade Elliot feber hela förmiddagen.. Fy vad det gör ont i hjärtat när ens lille är sjuk. Han fick sina första två sprutor på BVC i förrgår, så inte så konstigt att han blev dålig efter den cocktailen med vacciner! Men, i stället för att sitta hemma i sängen hela dagen (vilket vi säkert hade gjort om inte mamma ringt och föreslagit en liten utflykt) så tog vi bussen till Bergianska trädgården för en fika och en lugn promenad bland alla vackra växter och växthus. Det var ett sånt lugn där ute i trädgårdarna, åh jag kan verkligen rekommendera en promenad där! Dagen vändes från att börja som en riktigt dålig dag till en helt magisk dag med solsken och mys! Och nu mår även Elliot mycket bättre 🙂 KRAM!
By the way, har blivit helt kär i min nya klänning från Ganni, ni kan hitta den HÄR! 

0
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00