ANNONS

BÄSTA LÖRDAGEN!

/

SPA
IMG_5853
IMG_5890

Hej godingar! Jag har precis kommit hem från en alldeles alldeles uuunderbar dag med min kära mor! När jag fyllde år fick jag en Spa-dag på Grand Hotel med en Classic Swedish massage med mamma och idag var vi där och njöt för fullt. Alltså.. mitt livs två ABSOLUT BÄSTA massager har jag fått på Grand Hotel i Stockholm. De är helt oslagbart – jag har varit på massage där två gånger och det går inte alls att jämföra med något annat. Idag efter massagen började jag gråta.. Det började lite smått ‘åh jag blir helt rörd över hur skönt det var’ sa jag till massösen när hon långsamt hjälpte mig upp.
‘Vill du ha ett glas vatten?’ frågade hon och då bara kom det. Puh, jag verkligen hulkade och tårarna bara rann och rann. JÄKLAR vad skönt det var, och jäklar vad jag behövde detta!! Jag kände mig som en helt ny Emma när jag gick ut från rummet. Lätt, mjuk, varm, pigg, lättad på något vis.
Sen gick jag och mamma och åt en god lunch på Nobis där Viktor och Elliot joinade efter ett tag. Vi satt på uteserveringen under markisen och det spöregnade utanför – så himla mysigt! Hoppas du med haft en skön lördag. KRAM!

0
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00