KLÄNNING OCH BOOTS

 

DSCF5874
Untitled collage
DSCF5880
DSCF5942 (1)

Tillräckligt varmt för klänning, men bara ben och öppna skor får nog vänta ett liiitet tag till.. Älskar kombon med en romantisk klänning och tuffa boots.
Hoppas ni haft en skön ledighet – vad kort veckan känns helt plötsligt.!! Idag har jag bara YOGA på schemat. Min mamma kommer och hämtar Elliot och går promenad så jag kan få svettas lite i Bikram-värmen. Obeskrivlig lyx!
Hörni, nu har jag köpt en massa böcker (eller ja, två stycken) om bebisar och SÖMN! Haha, tänk att det är just SÖMN som är ett av de största ämnena just nu. Har han sovit? När sov han? Hur länge sov han? När ska han sova? Herregud.. Aja, tänkte se om det finns nått hämta från dessa böcker.. Mer om det snart! KRAM!

Klänning, Nümph / Skor, Minimarket X Åhlens / Kappa, Twist & Tango / Väska, YSL

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..