VART TAR DAGARNA VÄGEN?

 

senaste

Ciao finingar! Är det bara jag som tycker att dagarna bara försvinner? Trots att jag inte bokar in mer än EN grej per dag (blir liksom för många moment om man ska göra tusen saker med bebis) så tycker jag att dagarna flyger iväg. Som ni ser på de senaste bilderna så är det mycket ‘jag och Elliot’ hehe, jag som sa till mig själv att INTE bli en sån mamma som typ bara lägger ut bilder på sin bebis.. GANSKA SVÅRT – det är ju han och jag hela dagarna! Frulle i sängen, amma, promenader, amma igen och igen, gos, BVC besök.. ja han får även följa med runt hörnet på ett glas vin på fredagarna! Hehe, jag och Elliot! Min lilla partner in crime 🙂
Visst är det underbart med 1a maj imorn! Hoppas ni får njuta av ledigheten!! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..