ANNONS

HEJ DÅ VINTERJACKAN!

/

DSCF5810
DSCF5817
dagm
DSCF5818

Äntligen har jag vågat hänga ner de tjockaste jackorna i förrådet.. Lite risky, och vill inte ‘jinxa’ någonting nu men det kan ju faktiskt komma en till vända av minusgrader och snö. Anyways, såhär såg jag ut häromdagen när jag och Elliot gick för att hämta Viktor efter jobbet – det var ett tag sedan jag fotade outfit bilder. Helt ärligt så har jag gått mycket i samma kläder (bekväma och lätta att amma i) och vissa dagar går jag bara i morgonrock om jag inte ska iväg på nått.. Men med våren kommer också mer färgglada plagg, ljus och inspiration så jag ska köra igång med fler outfits nu!! KRAM

Byxor, Boob Design / Polo, Dagmar / Skor, Minimarket X Åhlens / Väska, YSL

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00