HEJ DÅ VINTERJACKAN!

 

DSCF5810
DSCF5817
dagm
DSCF5818

Äntligen har jag vågat hänga ner de tjockaste jackorna i förrådet.. Lite risky, och vill inte ‘jinxa’ någonting nu men det kan ju faktiskt komma en till vända av minusgrader och snö. Anyways, såhär såg jag ut häromdagen när jag och Elliot gick för att hämta Viktor efter jobbet – det var ett tag sedan jag fotade outfit bilder. Helt ärligt så har jag gått mycket i samma kläder (bekväma och lätta att amma i) och vissa dagar går jag bara i morgonrock om jag inte ska iväg på nått.. Men med våren kommer också mer färgglada plagg, ljus och inspiration så jag ska köra igång med fler outfits nu!! KRAM

Byxor, Boob Design / Polo, Dagmar / Skor, Minimarket X Åhlens / Väska, YSL

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..