VÅRLOCKAR

 

IMG_4547
IMG_4581
Facetune_17-04-2019-18-35-37

Det är INTE ofta jag går till frisören.. För att vara helt ärlig så händer det kanske en gång om året.Jag har haft såå dålig erfarenhet av frisörer som inte alls lyssnat och gjort sin egen grej. Så numera går jag bara till vänner som jobbar som frisörer och som övertalat mig att komma 🙂 I onsdags var jag på Salong VITA hos bästa Sofia Bommelin (@bespokecurls) och gjorde mig vårfin! Sofia klippte de slitna topparna och jag fick en rejäl fukt-kur. Jag bor verkligen i fel klimat när det kommer till fukt för håret hehe.. Men åh så nöjd jag blev med resultatet, håret känns liksom friskt igen!

ons
IMG_4621

Mamma tog Elliot på en promenad under tiden jag var hos frisören så vi möttes upp direkt efteråt för en kaffe på Brillo. Så underbart att Elliot har sin mormor så nära. (Och väldigt lyxigt för mig också)!
KRAM!!

 1. Hej! Åh så bra tips!
  Yes, jag låter alltid håret självtorka och använder bra produkter utan de 3 S:en. Det är bara det där med att gå till frisören och klippa som jag måste bli bättre på 🙂
  KRAM, E

 2. Jag är av naturen lika lockig som du.
  Har med åren lärt mig att acceptera att det är så här det ser ut och mina tips för att hålla lockarna i trim och inte bli en risbuske är följande:
  1) Klippning var sjätte – var åttonde vecka (du läste rätt,fräscha toppar är A och O för att hålla topparna i trim och undvika frissighet)
  OBS! Håret skall klippas ALDRIG skäras med kniv.
  2) ALLTID låta håret självtorka – fönen bygger frissighet.
  3) Undvik 3 S – dvs produkter som innehåller Sulfiter, Silikon eller Surfaktanter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..