ANNONS

VÅÅÅR!

/

april

Måste ändå få säga det att Februari är en ganska bra månad att få barn hehe! Man har liksom hela våren precis runt hörnet ju! Det är SÅ underbart med ljuset som kommer nu. Ljuset, blommorna, färgerna! Det börjar ju bli ljust redan vid 05 på morgonen (japp, oftast är jag vaken då..)
Har ni några härliga planer för Påsk? Jag ser så mycket fram emot att Viktor ska vara ledig några dagar och hjälpa mig med lillen.. Det är kämpigt ibland att ha honom själv HELA dagarna. Vi hade först tänkt att vi skulle köra ner till Borås för att träffa vänner och familj där – men ändrade oss. Det är inte helt lätt att resa med en 10 veckors bebis, och försöka hålla rutiner när man är borta. Så nu ser jag också fram emot 18 grader och SOL i Stockholm, och att hänga lite med familjen (och Sydney). Hallå, hur fin är inte min lillebror Axel i Babybjörnen?? KRAM!

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00