ANNONS

DAGENS LUNCH MED P.F.C

/

190416_rynefelt_075

Foto: Rebecka Rynefelt

190416_rynefelt_129

Foto: Rebecka Rynefelt

190416_rynefelt_189

Foto: Rebecka Rynefelt

190416_rynefelt_277

Foto: Rebecka Rynefelt

190416_rynefelt_221

Foto: Rebecka Rynefelt

190416_rynefelt_445

Foto: Rebecka Rynefelt

Puh, det har varit en lång dag.. och med det menar jag att jag och Elliot har haft en massa för oss. Dagen började med vårt första möte med mammagruppen på BVC – väldigt kul att träffa fler mammor som känner som man själv gör och som har barn i samma ålder (samma vecka haha). Efter det gick vi till Miss Clara Hotel på en super härlig lunch med P.F.C. som är en app där man kan få bästa kollen på sin ekonomi. Jag har alltid hållit mig långt ifrån dessa ekonomi-appar för jag tycker det verkat så himla komplicerat, men känner faktiskt att jag kommer ge just denna en chans. Det verkade så simpelt med P.F.C. Jag skulle behöva få lite bättre koll på min ekonomi, så why not tänker jag!?
Efter lunchen var vi hos Elliots mormor en sväng, hon hade varit hos tandläkaren och behövde lite pepp just idag.. Sedan svängde vi förbi Hötorget för att köpa hem blommor! ÄLSKAR att köpa hem vackra blommor!! Imorn kommer mamma hit för att hämta Elliot i vagnen och gå en promenad med honom medans jag får gå på yoga. Aaaahhh, ni anar inte hur SKÖNT det är att få den stunden, och att vara tillbaks på mattan!! KRAM!

Alla bilder har bästa Rebecka Rynefelt tagit!

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00