JOBB I BORRAN!

 

b
IMG_3791
Facetune_10-04-2019-13-01-18
bb
7E8D637D-10F3-4149-8AB5-FD0FD136F10F
bbb

Tre dagar och två nätter i Borås! Det var fullt upp kan jag säga, jag fotades för Didriksons som är mest kända för deras grymma jackor som tål ALLT! Det mysiga med att komma till Borran är ju att Viktor har sin familj där – och det var faktiskt hans syster som plåtade.
Herregud vad det är meckigt att resa med bebis, alltså det är ju sååå många moment att tänka på. Alla väskor, vagnen, barnet.. Puh! Jag hade ALDRIG klarat denna resa om inte min mamma kunde följa med. Hon kunde ta Elliot när jag stod framför kameran, hon gick promenader och var världens bästa barnvakt. Så fort jag fick tillfälle fick jag sätta mig och amma – Elliot kan alltid äta haha!
Har ni några kul helgplaner!? Jag ska försöka vila och sova så mycket som möjligt.. Åh, en kul grej är att jag nog kommer köra igång med yogan nästa vecka, undra hur det kommer gå.. LÄNGTAR! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..