CLEAN LUNCH

DE3A1857
DSCF5378
DE3A2095
clean1
DSCF5380
clean2
DSCF5395
DE3A2150
DE3A1956

Här är lite bilder från gårdagens härliga lunch! Vårkänslan var på topp när jag och Elliot gick till Noch and Chow för en lunch med CLEAN och Scandinavian Cosmetics. Jag har haft doften CLEAN – Warm Cotton i badrumsskåpet som en riktig favorit väldigt länge. CLEANs dofter känns perfekta för våren och sommaren tycker jag, lätta och fräscha!
Det är så himla härligt att komma ut och gå på ett event eller en lunch med en kompis – jag känner mig liksom lite som JAG då. Jag får också en anledning till att göra mig och Elliot i ordning – annars händer det faktiskt att vi går runt i pyjamas och morgonrock en hel dag.. Så kul att få tänka på annat än amning och blöjbyten och att garva med härliga kompisar – som bästa Sara och Sheila till exempel!
KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..