ANNONS

HELGENS FIRANDE!

/

I min familj passar vi på att fylla år samtidigt! Hehe, nä inte riktigt, men vi är 4 st som fyller år inom en vecka. Min bror Axel, sen jag, sen pappa och sen Pima (Axels sambo). Det som är riktigt kul är att vi ofta slår ihop alla födelsedagar och firar stort ihop!! I lördags hade mamma styrt  upp med en underbar surprise-brunch på Rival. 

DSCF5160
helg2
DSCF5173
DSCF5178
Sååå mycket god mat och världens bästa sällskap. Det är inte ofta vi ALLA kan ses och har en hel dag ihop. Njöt för fulla muggar!!

DSCF5216
helg3
Efter brunchen gick vi en skön promenad hem till Axel och Pima som precis flyttat ihop! Det var så kul att få se deras mysiga lägenhet. På vägen överraskade vu Axel med hans present – en cykel!!

DSCF5234
helg1
Inget slår mammas jordgubbstårta! Jag fick ett super fint halsband av mamma, med ett E på. E för Elliot såklart!! Kommer alltid ha på mig det!

DSCF5257
DSCF5267
DSCF5270
Elliot slaggade lite på Axel och Pimas säng och vips så var klockan sent. Tiden gick så fort, som den gör när man har en kul dag med nära och kära.. Kvällen avslutades med mysigt snack med Elliot och poppcorn i sängen, det är så kul att han börjat ‘svara’ nu när man snackar med honom. Och guess what!!? Elliot sov 5 timmar i sträck – såååå skönt att han börjar fatta dygnsrytmen mer och mer!!

IMG_3099
Söndag morgon gick Viktor till bageriet på vår gata och köpte min favoritfrukost. Kaffe och pain au chocolat! Jag och Elliot njöt länge i sängen innan vi alla gjorde oss i ordning för att åka ut till Duvbo för att fira pappas födelsedag! Det är alltid så mysigt att komma ut till Duvbo, till mitt barndomshem, och det var Elliots första gång hemma hos morfar!

DSCF5293
sön1
DSCF5319
Pappa och Martin preppade i köket, Elliot sov (som vanligt) och jag och Viktor satt en stund i vårsolen på uteplatsen tills släkten kom. Min pappa är grym på att göra paella, det har liksom blivit en favvo-rätt i vår familj. I söndags var det dock Martins tur att laga paellan, han ska snart flytta till Madrid med jobbet så ganska passande att han får lära sig laga paella innan dess hehe!

DSCF5322
sön2
DSCF5332
DSCF5326
DSCF5358
DSCF5366
sön3
Det var en helt underbar helg! Paellan blev helt utsökt (BRA JOBBAT MARTIN!), vi satt länge och snackade, skrattade och gosade med Elliot. Jag känner mig så fylld av kärlek och energi. Älskar att umgås med de personer som betyder mest! KRAM!

3
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00