ANNONS

MIN FÖDELSEDAG

/

I torsdags fyllde jag år!! 33 bast! Det var en speciell födelsedag eftersom det var min första födelsedag med Elliot. Morgonen började som vanligt med amning i sängen och försöka somna om lite när Elliot somnar någon timme där på morgonkvisten.. Sen knackade det på dörren vid 10 tiden.. Där stod en kille från UPS med ett paket!!

IMG_2941
Jag har alltså fått VÄRLDENS finaste väska av Viktor!! (Om ni frågar mig). Jag älskar den! Jag har aldrig haft en sån riktigt fin märkesväska som är mer än bara en väska, mer som ett smycke – har ju mest gått runt med tygkassar eller yogaväska på sistone..

DEC86C0C-9ACB-4B11-B5DF-79AA9C67EBF1
201903290700591354 (1)
Jag och Elliot gjorde oss i ordning och gick för att möta upp bästa Emma och Meg för ett glas födelsedagsbubbel på Taverna Brillo. Haha – ni ser ju, värsta barnvagnsligan ser vi ut som!! Det är så kul att rulla vagn med dessa underbara mammor!

DSCF5064
201903290700083077
DSCF5068
DSCF5083
DSCF5053
1
DSCF5086
En helt underbar stund på Brillo med bubbel och bebisar. Elliot sov (som vanligt) under hela tiden, så jag fick gosa lite med Harper och Billie. När man är tre stycken som kommer med vagnar måste man ju tänka på vart alla får plats, sånt man aldrig behövt tänka på innan..

DSCF5092
2 (1)
Sen gick vi vidare, en liten sväng på stan i 13 grader och SOL tackar man ju inte nej till!! Sen var jag tvungen att skynda mig hem för att väcka Elliot innan mina bröst exploderade helt..

DSCF5136
3
En nöjd kille!! Dagen till ära fick han ha på sig min favoritbody från Lindex, tycker det är så himla fint mönster med regnbågar.
Viktor kom hem från jobbet och hann gosa lite med Elliot innan min pappa kom som skulle vara kvällens barnvakt. Första gången på 6 veckor och 4 dagar UTAN Elliot. OMG! Hur skulle det gå??

5
Det gick såklart superbra! Elliots morfar är så lugn och harmonisk, vilket jag tror smittar av sig på lillen. De hade gosat ett tag och sedan hade han somnat och sov i en timme innan vi kom hem. Viktor och jag åt på en av mina favoritrestauranger Babette. Åååå så mysigt det var att komma ut bara han och jag. Äta pizza och dricka vin! Helt underbart – samtidigt lite konstigt, jag kom på mig själv sökande efter vagnen eller Elliot flera gånger. Jag har ju haft honom vid min sida 24/7 sedan han föddes, så det kändes naket utan honom såklart.

IMG_3028
Så nöjd med min fina födelsedag.. Älskar att jag fick fira med Elliot och vänner med bubbel på dagen, och med mitt hjärta Viktor på kvällen. KRAM!

3
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00