6 VECKOR!

 

DSCF4436

Glad måndag på er!! Tänk, igår blev den här lillen 6 veckor gammal. På ett sätt känns det som om tiden går alldeles för fort, men på ett annat sätt så känns det ibland som om den står still.. speciellt när man inte får sova. Förra veckan hade vi två bra nätter när han sov från 22-02, HALLELUJA!! Jag hoppas och tror att hand dygnsrytm börjar vända nu.. snart. Ja, vi får se, det är ju bara att hänge med har jag lärt mig.
Idag blir det barnvagnspromenad med en kompis, imorn MVC för min efterkontroll efter förlossningen och på onsdag BVC så det är fullt upp.. Och jag fyller år på torsdag, vilket jag heeeeelt glömt bort hehe! Jag som brukar tjata om min födelsedag i flera veckor innan har faktiskt inte tänkt på det alls i år. Wonder why hehe! KRAM!

 1. Susan skriver:

  Vilket vackert foto, varenda detalj är top. O den lille prinsen där i mitten är så himla söt. Får man fråga var filten med tofsarna kommer ifrån?

  1. Hej fina! Åh tack – vad gullig du är!

   Du, den filten har jag köpt på en marknad i Marrakesh. Väldigt nöjd över att jag orkade släpa hem den 🙂

   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..