ANNONS

PÅ SENASTE..

/

ee

Ja men ni ser ju.. det händer inte mycket annat i mitt liv just nu än att pussa på Elliot, försöka vila, byta blöjor, barnvagnspromenader, amma, amma och amma igen… Vissa dagar klär jag inte ens på mig kläder, jag går bara runt i underkläder och morgonrock hela dagen – och ja, de är OK. Livet som mamma är himla härligt men också skitjobbigt. Allt är väldigt omtumlande och jag är extremt emotionell just nu. Mina dagar kan ha både extrema toppar och dalar emotionellt, vilket är ganska tufft. Eller väldigt tufft faktiskt.
Åh den här lille killen är helt magisk, han är SÅ fin. Jag måste fortfarande påminna mig själv att det var HAN som låg där inne i magen, det känns liksom helt galet att tänka på det ibland..
I dag är det iaf dags för playdate med två härliga mamas och deras småttingar! KRAM!

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00