VÅRDRÖMMAR

Hej och glad måndag på er! Tänk att snart är mars förbi – jag ska hinna fylla år också hehe – men det är galet ju, SNART vår! Såååå eftersom det varit grått väder hela helgen tänkte jag visa er lite vår inspiration. Jag brukar bli sugen på ny jacka och nya skor inför våren, så här är några favoriter.. Ljusare färger, tunnare material, sånt man blir glad av helt enkelt!

vår1

Lila jeansjacka, H&M / Rosa kappa, Acne / Beige trench, H&M / Jeansjacka, Weekday / Mockajacka, Acne / Rosa dunjacka,

sko

Sandfärgade boots med klack, Flattered / Spetsig ballerina, H&M / Sandfärgade platta boots, Flattered / Beigea boots, H&M / Sneakers, Acne

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..