FÖRSTA MIDDAGEN

 

DSCF4250
mi
DSCF4249
DSCF4253

Förra helgen var vi bjudna hem till min bror Martin och hans tjej på middag i Gamla stan, det var FÖRSTA middagen ‘ute’ med Elliot och han skötte sig exemplariskt genom att sova sig igenom hela middagen. Han verkar gilla när det är musik och snack i bakgrunden. YES! Så glad för det! Hehe, sen hade vi ett ganska jobbigt nattpass med honom men men..
Jag har pratat lite med de på BVC om hans VÄLDIGT omvända dygnsrytm, och de tyckte jag skulle våga ‘bråka’ lite mer med honom på dagen för att hålla honom vaken lite mer under dagtid.. Får se hur det går med det!.. Nu ska jag och Viktor på stan och leta baby-gym! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..