TRÄNING MED BOOB DESIGN

 

_DSC7723
_DSC7868
_DSC7898
Glad fredag på er! Ledsen att jag inte varit så bra på att uppdatera bloggen den här veckan, men helt ärligt – jag är SÅ trött. Viktor var i London på jobbresa mån-ons, Elliot är som sagt grym på att sova på dagen, men håller mig vaken mest hela nätterna. Jag vet knappt vad det är för dag. Jag är så himla dålig på att sova på dagen när Elliot sover. Jag vill ju inte sova bort min dag, plus att jag är full av hormoner som håller mig vaken när jag väl försöker sova en stund. Haha! Livet som mamma!
I går morse var jag på ett event med Boob Design för att testa deras nya träningstights och Sport BH som även är en amnings BH! Hur smart med en Sport BH som är enkel att amma i? Personligen tyckte jag den var grymt skön att träna i – ni hittar den HÄR!

boo
_DSC7902
Igår var alltså första gången sedan förlossningen (snart 5 veckor sedan) som jag tränade. Det var tufft, och märkligt att känna att jag inte har någon ‘kontakt’ med bålen alls. Jag vet att det kommer ta tid för min kropp att gå tillbaks till hur den var innan graviditeten, och det är ok, jag tänker inte stressa den processen.

_DSC7921
_DSC7948
Frukosten vi fick på SPR Athlete Factory var så god och lille Elliot sov igenom hela morgonen haha!

_DSC7966
_DSC7985
Så kul att träffa andra härliga mamas, prata bebis och träning. Jag längtar verkligen efter att börja träna Bikram yoga igen. Inte ta ut mig själv, men att få andas, koppla av hjärnan, svettas i Bikramvärmen.. Åh!! Jag kommer iaf ge det några veckor till, men börjar känna att bara gå mina promenader blir lite långtråkigt.. KRAAAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..