VÅREN RUNT HÖRNET

 

DSCF4234
DSCF4194
vagn (1)
DSCF4185

Hej godingar, hoppas ni har en fin helg! Idag när solen tittade fram var vi snabba på att få ner Elliot i vagnen och gå en runda på stan.. Mest för att komma ut och få lite luft men också för att jag får sånt himla sug på att köpa blommor när våren närmar sig. Fler än jag som får det suget?? Jag vill liksom smygstarta våren inne i lägenheten känns det som. Idag blev det franska tulpaner och en vacker bukett till min bror och hans tjej som vi ska till ikväll på middag. Det är så mysigt att vara ute och gå med Elliot i vagnen, han ÄLSKAR att åka vagn, han somnar på två sekunder bara man lägger honom i vagnen. Haha, även jag älskar vår vagn, kunde inte vara mer nöjd med den modell vi valde till slut! Ni hittar Britax Go Big HÄR!
Imorn ska jag sätta mig och skriva del 3 av min förlossning! Så håll ut – snart får ni veta hur allt slutade! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..