3 VECKOR

 

DSCF4088
DSCF4092

Jag kan inte fatta att det redan gått tre veckor! Tre veckor och två dagar för att vara exakt. Älskade lille Elliot, det är galet hur naturligt allt känns, som att han alltid varit här. Här ligger han i sin favoritsäng, en mysig ‘moseskorg’ som vi fått låna av snälla vänner. För er som undrar, yes – jag jobbar på del 2 av min förlossningsberättelse, tror det kommer läggas ut IMORGON! Kram!!

De mysiga filtarna och lekmattan kommer från Elodie Details. 

 1. Hej Anna! Men åh så spännande!
  Hmm, lite tips.. var förberedd på att det kan ta LÅNG tid. Eller, det kommer ta lång tid så ta med er något spel, en dator med massa filmer och serier. Packa lite goda snacks. Säg till familj att NI hör av er när NI kan, så de inte ringer å ‘stör’ hela tiden (man fattar ju att de är nyfikna till tusen!). Och njut njut njut allt vad du kan. Det kommer bli kämpigt, men försök att vara i nuet.
  Åh! En sista grej. TA EPIDURALEN! Just do it!

  Stor stor kram, och lycka till /E

  1. Anna skriver:

   Tusen tack för ditt svar, Emma! Uppskattar enormt att du tog dig tiden att skriva. All kärlek till dig och familjen!

 2. Anna skriver:

  Först och främst; stort grattis till din bedårande son! Jag själv ska bli igångsatt i morgon och är livrädd! Har du några tips att skicks med mig? Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..