Jag vill berätta om min förlossning!

 

DSCF3702 (1)

Lilla Elliot är ca. 5 minuter gammal på den här bilden. Helt galet att han varit med oss i 15 dagar idag.
Ok, som ni vet vill jag gärna dela med mig av min förlossning! Vi filmade och fotade ganska mycket under hela den helgen vi var på SÖS. Idag gjorde jag en omröstning på instagram och de flesta vill ha både en förlossningsvideo och ett skrivet inlägg här på bloggen! ASK AND YOU SHALL RECEIVE! Jag ska börja fila på inlägget här i veckan och börja med filmen i helgen (måste ha hjälp av Viktor med filmen). Det kanske kommer ta lite tid men lovar att det kommer. Så kul att ni är nyfikna!
Ja, vad gör jag på dagarna då? Viktor är tillbaks på jobbet igen så nu är det mest promenader med vagnen och vila som står på schemat. Idag var jag och Elliot förbi yogastudion på en fika – åååååååh vad jag saknar yogan och studion och alla elever och kollegor!!! Så fort min kropp känner sig redo ska jag in i Bikram-värmen igen! KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..