Zzz..?

 

DSCF3987

Haha, vadå sova? Sömn? Jag? Näää!!
Ja, lite så känns det faktiskt.. Jag sover kanske max 3,5 timme per natt. Men thank god för dessa underbara hormoner vi nyblivna mammor får som gör oss pigga. Jag har så himla svårt att sova på dagen. Det där med ‘sov när din bebis sover’ är ju hur svårt som helst – jag kan ligga och bara stirra på honom i flera timmar för jag är så kär. Så nej, någon sömn blir det liksom inte. Jag har hört och läst att de första 6-7 veckorna är det liksom bara att hänga med i bebisens dygnsrytm, vid ca 7-8 veckor kan de vänja sig vid vad som är dag och natt. Ni som har barn, tycker ni det stämmer?
Nu är jag snart nere på mina sista par nättrosor från SÖS – jäklar vad uuuuunderbara dom är. Sköna och smidiga, känns ju knappt att man har något på sig. Så på bilden har ni dagens outfit i några dagar till! KRAM!

  1. Lisa skriver:

    Mitt bästa tips för sömnen är att liggamma. Då kunde jag slumra och bebis var nöjd. Efter ett tag fick man fram bröstet i sömnen typ.. Sen är det såklart en preferens om man vill ha bebisen i sängen med sig vs sova egen säng. Som så mycket annat med bebisar och barn kan det mesta debatteras i det oändliga 🙂

  2. Anette skriver:

    Hahaha, du är ju för söt i dina nättrosor! Vill bara berätta att dom är väldans användbara. När min far fick en pump inopererad i huvudet fick han använda ett par som mössa. Jag gissar att du är vältränad när det gäller att slappna av (yogan), så om du inte kan sova, kanske du kan göra det i alla fall. Ha det fint med bäbisen! /Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..