PREMIÄRÅKET

 

DSCF3805
vagn
DSCF3855

Hej från bebisbubblan! Här rullar det på och allt jag vill är egentligen att STOPPA TIDEN just exakt nu. Det är så obeskrivligt mysigt och härligt med lille Elliot och jag gråter mins en gång om dagen för jag är så lycklig. Även om jag redan helt glömt vad sömn ens är, så blir jag full av energi från lille plutten.
Här är lite bilder från premiäråket med vagnen (ok, vi var ute en snabbis till apoteket en gång innan men det räknas inte riktigt). Solen sken och det var ju 9 grader i lördags, riktig vårfeeling! Jag ska göra ett mer ingående vagn-inlägg här på bloggen, jag skulle inte kunna vara mer nöjd med den vi valde – Britax Go Big. Men nu – dags att amma! KRAM!!

  1. Frida skriver:

    Du ser helt fantastisk ut! Var är jackan ifrån? Kram Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..