HEJ DÅ MAGEN!

 

10-37

Hej då magen..!! Eller ja, jag förväntar inte mig att den kommer försvinna helt på en minut men E.T ska alltså ut i helgen!! Idag åker vi till SÖS för igångsättning. Känner mig så himla pirrig, nervös och peppad just nu! Snart ska vi få träffa hen som legat där inne i 38 veckor nu.
Nä hörni, det blir ju inte alltid som man tänkt sig, och det har varit svårt för mig att acceptera att det blir igångsättning. Men E.T ligger 35% över kurvan som hen ska ligga på viktmässigt i just denna vecka, så de tänker inte låta mig gå hela 40 (eller till och med 41, 42) veckor.
Alla de tre ggr vi varit på SÖS de senaste två veckorna har vi varit så otroligt väl omhändertagna – när vi var där i tisdags ville jag bara krama om ALLA som vi träffade på alla undersökningar och ‘möten’.
Förmodligen blir det rätt tyst just här under helgen, men nu förstår ni varför hehe!
Ser fram emot att dela med mig av mina upplevelser så snart jag kan. KRAM! Och wish me luck!!!

LOADING..