HEJ DÅ MAGEN!

 

10-37

Hej då magen..!! Eller ja, jag förväntar inte mig att den kommer försvinna helt på en minut men E.T ska alltså ut i helgen!! Idag åker vi till SÖS för igångsättning. Känner mig så himla pirrig, nervös och peppad just nu! Snart ska vi få träffa hen som legat där inne i 38 veckor nu.
Nä hörni, det blir ju inte alltid som man tänkt sig, och det har varit svårt för mig att acceptera att det blir igångsättning. Men E.T ligger 35% över kurvan som hen ska ligga på viktmässigt i just denna vecka, så de tänker inte låta mig gå hela 40 (eller till och med 41, 42) veckor.
Alla de tre ggr vi varit på SÖS de senaste två veckorna har vi varit så otroligt väl omhändertagna – när vi var där i tisdags ville jag bara krama om ALLA som vi träffade på alla undersökningar och ‘möten’.
Förmodligen blir det rätt tyst just här under helgen, men nu förstår ni varför hehe!
Ser fram emot att dela med mig av mina upplevelser så snart jag kan. KRAM! Och wish me luck!!!

 1. All lycka till er och ert lilla mirakel det är den största lyckan i livet att bli förälder.

 2. L8 skriver:

  Heja er! All lycka❤️ Så spännande att få läsa sen!

 3. L8 skriver:

  All lycka! Så spännande! Heja er!

 4. Emma skriver:

  Lycka till!

 5. Anna skriver:

  Åh! Lycka till!! ❤️ Så spännande att följa er resa. Jag har beräknad BF 3 juni och är i vecka 24 nu och kommer välja SÖS. Så det är så skönt att läsa att ni är nöjda med ert bemötande där. Massor av kramar till dig och er! ❤️

  1. Hej Anna!!! Åh vad spännande! Jag är beräknad 4 juni och tänkte också välja SÖS!!!! Haha. Kanske ses där? ☺️

   Och lycka till Emma❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..