I annonssamarbete med BOOB DESIGN

BOOB DESIGN SS19

I stolt samarbete med Boob Design vill jag presentera mina favoriter från deras SS19 kollektion. Som ni säkert sett så har jag under slutet av min graviditet burit en del Boob Design, och deras plagg har blivit favoriter som funkat både till vardag och festligare tillfällen.

När magen började synas ordentligt kände jag att det var otroligt svårt att klä mig och att känna mig snygg och bekväm. En del yoga tights fick funka som ‘byxor’ och mina oversized tröjor fick bli mamma-toppar. Men detta funkade inte alls i längden. Jag ville känna mig bekväm och trivas i mina mammakläder. Det var först i gravid-vecka 27 som jag blev introducerad till Boob och deras underbara mammakläder – då förstod jag hur en mamma-garderob skulle kännas och se ut. 

_RR_8516

Foto: Rebecka Rynefelt

Boob Design producerar alla sina plagg med omtanke. Inte bara inom design, kvalitet och funktion, utan även omtanke om dem som berörs av produktionen – människorna och miljön. Alla Boobs plagg tjänar ett syfte och kan användas före, under och efter graviditeten. Alla toppar och klänningar har smarta ”ammningsöppningar” som gör det enkelt för dig och din bebis att komma åt dina bröst. Detta ger även plaggen en längre livslängd. Boobs plagg tåls att användas, älskas och tvättas, om och om igen.

Alla plagg from. våren/sommaren 2019 är tillverkade i hållbara material. Samtliga produkter är certifierade OEKO-TEX® Standard 100 och/eller GOTS vilket betyder att de inte innehåller några skadliga kemikalier – fantastiskt för både dig och din bebis! Här är några av mina favoriter från Boob Designs SS19 kollektion:

B_2

Foto: Rebecka Rynefelt

B_3

Foto: Rebecka Rynefelt

Snygg och trendig jumpsuit. Tycker det är så fint med gravidmage i jumpsuits, och denna passar kulan även slutet på graviditeten! Ni hittar den HÄR!

B_4

Foto: Rebecka Rynefelt

B_5
Här är ett par av mina favoritbyxor – ‘Once-on-never-off’ byxan. Lite kortare i längden och perfekta före, under och efter graviditeten. Ni hittar dom HÄR! Tröjan är supermysig och perfekt för våren innan det blir riktigt varmt. Lätt, mjuk och har en snygg knäppning på sidan som man enkelt kan öppna upp för amning. Ni hittar den HÄR!

B_6

Foto: Rebecka Rynefelt

B_7

Foto: Rebecka Rynefelt

B_8

Foto: Rebecka Rynefelt

Sportigt och så bekvämt!! Jag har under (nästan) hela graviditeten både undervisat och tränat Bikram yoga. Den här sport-BH:n är seamless, ger ett skönt stöd och har även clips som enkelt kan öppnas för amning! En skön sport-BH är för mig a och o när man tränar, ni hittar denna fina HÄR! Tightsen är väldigt användbara – jag har använt dom både till träning och till vardags. Den breda mudden över magen sitter så skönt och går att vika ner om man vill det. Materialet är tunt och följsamt vilket gör som perfekta att träna i enligt mig! Ni hittar dom HÄR!

B_9

Foto: Rebecka Rynefelt

B_10
Sist men inte minst – den optimala sommarklänningen! Klä upp den med en liten klack, eller stylea den med sköna sneakers. Den här klänningen passar till alla tillfällen, dessutom är den gjord i tunn ekologisk bomull och döljer två smarta sidoöppningar för amningsfunktionen. Klicka HÄR för att komma direkt till denna fina klänning!

Hoppas ni gillade mina SS19 favoriter och att ni blir inspirerade till en bra och hållbar mamma-garderob som kan vara länge.
Åh, måste ju även få tipsa om min intervju med Boob – den hittar ni HÄR! KRAM!

Alla fina bilder har Rebecka Rynefelt tagit. 

  1. Emma skriver:

    Alltså du är så fin och ser så bekväm ut i allt du har på dig!! Jag har stora problem med att hitta bekväma kläder och är bara i v 28…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..