PÅ SENASTE…

 

senaste

Hej finingar! The waiting game is on!! Nu går vi in i vecka 38, och som det ser ut nu (får ju olika bud hela tiden vilket är rätt frustrerande) så blir det igångsättning senast nu på fredag. Hjälp!! Nu när jag skriver det känns det helt galet ju! Det är ju om 4 dagar!
Helgen var väääldigt lugn, både jag och Viktor har varit dunderförkylda men börjar få tillbaks energi nu. Har inte orkat göra mycket alls de senaste dagarna, men njuter så av att se all snö falla där ute, det är så mysigt! Imorgon ska vi tillbaks till SÖS för ett till tillväxtultraljud och möte med läkaren för att planera igångsättningen, så känns bra att bara vila nu när man kan.
Sen vill jag bara säga TACK och WOW vilka underbara kommentarer och bidrag till tävlingen av min Baby Box från Lindex! Ni är ju bara bäst! Varje bidrag har varit så fint och så kreativt, tänk vilken baby-kollektion vi skulle kunna skapa med allas mönster ideér haha! Vinnaren kontaktas IDAG av Jessica på Lindex! Så otroligt kul att så många var med och tävlade – TACK!
KRAM!!

  1. Anette skriver:

    Lycka till nu Emma och Viktor! Det är inte lång tid kvar och jag kommer tänka på er tills det dyker upp en liten mörkhårig bebis i flödet. När Viktors mamma åkte till förlossningen i juni den där dagen för många år sedan satt hela släkten på trappan hemma på Skogsvägen och väntade på att få höra nyheten om Viktors entré till världen. Nu väntar jag med spänning på att få höra om Viktor och Emma minior! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..