CUTE ALERT!

 

_RR_8964
_RR_8968

Min fina vän Rebecka som jag brukar fota med ibland har blivit med hund! Och väääärldens sötaste hund måste jag säga. Han heter Gibson och är 8 veckor gammal. Så nyfiken och så kärleksfull liten krabat.
Igår var vi på ultraljud – vilket bara gör att jag längtar ÄNNU mer efter att E.T ska komma nu, så det passade helt perfekt med lite vovve-gos efter det. Jag känner mig extremt trött just nu.. Kroppen känns stark och redo, men jag känner mig helt slut i huvudet. Sover nästan ingenting på nätterna nu. Idag har jag varit vaken sedan kl3.30, kunde inte somna om. Mycket som snurrar i huvudet nu.. och så längtan. Den obeskrivliga längtan!
KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..