BABY BJÖRN PÅ BROMS

 

DSCF3426
Efter att ha tränat ett skönt Bikram yoga pass idag promenerade jag till Broms på Karlavägen för en underbar Afternoon tea med Baby Björn. Baby Björn släpper ett nytt middagsset i vackra pastellfärger – talkrik, bestick, glas, haklapp. Alla delar är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin. Vet ju att det blir rätt kladdigt när småbarn ska lära sig äta haha!

broms
Bästa Anna Broms delade med sig om hennes tankar kring mat för småbarn. Så spännande att höra hur hon tänker kring mat generellt, men framförallt med bebisar/småbarn. Man ska inte vara rädd för att låta småbarn smaka på alla möjliga smaker, låta dom upptäcka smaker och konsistenser. Vi fick även bra tips på att göra puré av den mat vi vuxna kanske äter runt bordet, så barnet får samma mat, men i puré-form.
KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..