PÅ SENASTE..

 

senaste

Hej från TV soffan en lördagskväll! Hoppas ni har  en fin helg. Här kommer en liten update på vad som hänt på senaste..
Jag är numera MAMMALEDIG! Woho! Nä men jag tycker det var perfekt timing, det är 4 veckor kvar tills BF och det började bli ganska tufft att undervisa 90 minuters Bikram yoga i 40 graders värme. Nu ska jag bara gå till studion för att yoga själv, började i morse – helt underbart att röra på sig, svettas och känna sig lite smidig för en stund.
Om du går förbi Casall butiken på Grev Turegatan, kolla in skyltfönstret! När jag var i vecka 16 plåtades jag för Casalls nya fina sport BH:ar och nu är kampanjen igång! Så kul att de valde en bild med ett stort smile på tycker jag!
Annars då? Jo som sagt, fyra veckor kvar tills E.T kommer.. Det börjar bli tungt, mitt högra lår har sovit i tre dagar nu (stickningar och domningar) – troligtvis pga en nerv som kommit i kläm i höften.. Vi ska på tillväxtultraljud i veckan, ska bli mysigt att få se E.T igen, bara vi inte ser könet haha. Vill ju inte veta vad det är, och nu är det ju såååå nära! Det är ju nu mot slutet som det verkligen börjar kännas allting. Jag har dock inte känt av några förvärkar eller foglossning än, men det kommer säkert snart..
STOR lördagskram till er! Nu ska vi kolla vidare på Game of Thrones (yes, jag blev övertalad att ge det en andra schans och är nu helt hooked)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..