MINIMARKET x ÅHLENS

 

_S0A6046
_S0A6058
_S0A6178
_S0A6187
_S0A6192
_S0A6203
_S0A6239
_S0A6292
_S0A6325

Här är lite bilder från morgonens härliga frulle med Minimarket och Åhlens! Minimarket släpper en superfin, färgglad och hållbar baby/barn kollektion. Åå så mycket fint det var! Och GOTT!

Jag har idag varit vaken sedan kl02.. Jag ger upp alltså.. What even is sleep? Jag hittar ingen skön position att ligga i, E.T är vaken och sparkar, jag känner mig otymplig, går upp på toa 2-3 ggr och sedan alla tankar som snurrar.. Ja det är ganska mycket i huvudet nu som håller mig vaken också. Så, jag vaknade kl02, gick upp kl05, undervisade kl6.30, var på frukost och nu har jag precis sovit i ca. tre timmar. Jag vet hur lyckligt lottad jag är som faktiskt kan sova några timmar på eftermiddagen. Imorn är sista dagen jag undervisar, känns så konstigt, men tror det är perfekt timing, känner ju hur slut jag blir i kroppen efter att undervisat. Sedan ska jag bara yoga själv och vila upp mig. STOR KRAM!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..