ANNONS

Alla dessa kommentarer…

/

Edited-07490
Hej kära ni! Hoppas ni har en bra dag, jag har vaknat med ont i ryggen idag så blir nog en vilodag innan vi ska på Förlossningskurs på SÖS ikväll. Hörni, får jag snälla ventilera lite? Jag måste få ventilera lite om alla dessa kommentarer…. HERREGUD jag är SÅ trött på dom nu!!

Edited-07466
När jag var i vecka 22 skrev jag detta inlägg om de kommentarer jag hade fått och de flesta av er som kommenterade på inlägget på instagram ‘varnade’ för att det bara skulle bli värre, vilket det har blivit tycker jag. Alltså jag är SÅ förvånad över att så fort man blir gravid blir ens kropp helt plötsligt ett objekt som det är fritt fram att kommentera eller diskutera!!? Jag tänker verkligen att jag inte ska ta åt mig, och 98% av gångerna så gör jag inte det. Men ibland är det riktigt svårt att inte göra det och det skapar även frågor i mitt huvud som jag tänker på när jag ser mig själv och magen i spegeln.. ‘Jag kanske är för stor?’ eller ‘min mage kanske ser konstig ut?’…
Plus att gravidhormonerna gör allting mycket större än vad det är just nu och det krävs inte mycket alls för att tårarna ska spruta.

ee
Några av de senaste kommentarerna jag fått som fortfarande ekar i huvudet är:

”OK, WOW! Hur stor tänkte du bli egentligen!?”

”MEN SHIT! Du kommer typ föda ikväll eller!?”

”Oj, jag har nog aldrig sett någon som är SÅ STOR och har så lång tid kvar!..”

”Du är fortfarande säker på att det bara är en där inne?!”

Jaha, och vad ska jag göra med detta? Nästan varje dag ska någon säga vad dom tycker om magen. Som jag skrev i det förra inlägget om kommentarer – varför kan man inte bara säga ‘vad fin du är’? Hur svårt ska det vara? Om jag inte hade varit gravid, hade du fortfarande tagit dig friheten att säga vad du tycker om min kropp to my face? Nää, I didn’t think so..

Edited-07526
Är du gravid? Då vill jag bara ge dig en gigantisk styrkekram och en massa massa pepp till att inte ta åt dig. Brush it off! Tyvärr kan jag inte säga att det blir bättre eller lättare ju längre in i graviditeten du kommer – snarare tvärtom. Stay strong du vackra kvinna!! Du ser magisk ut!
Och till er andra, fortsätt sprid kärlek och snälla komplimanger till de gravida kvinnor omkring dig. Berätta för henne hur vacker hon är i sin mage, hur fin magen är och hur stark hon är. Punkt!
KRAM!

Min outfit: T-Shirt, HÄR / Byxa, HÄR
Emmas outfit: Klänning, HÄR
Alla fina bilder har bästa Joseph Eriksson tagit.

21
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00